Zala megyei összesítő

2017. 12. 02., szo - 08:25
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 55 éves férfi 2017. december 1-jén 20 óra körül Nagykanizsán, a Kossuth téren közlekedett személyautójával a Kórház utca irányából a Csengery utca irányába. A Tripammer utcai kereszteződéshez érve úgy kanyarodott balra, hogy nem biztosított elsőbbséget egy vele szemben szabályosan közlekedő segédmotorosnak, aki az ütközés elkerülése végett intenzív fékezésbe kezdett. Bár a két jármű nem ütközött össze, a motoros elesett és nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány hét személyt fogott el, akik közül négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, mindegyiket bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

A szonda egy esetben jelzett alkoholfogyasztást a járművezetőknél 2017. december 1-jén Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határmenti együttműködés

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok Szegeden fogadta román partnereit.