Zala megyei összesítő

2018. 01. 27., szo - 08:35
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint két anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 38 éves nagykanizsai férfi 2018. január 26-án 11 óra 49 perckor Letenyén közlekedett Volkswagen típusú személyautójával, amikor az üzemanyagtöltő állomásról a 7-es számú főútra történő kikanyarodása során figyelmetlensége miatt elütött egy kerékpárost. A baleset következtében a biciklis nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Nagykanizsán, a Balatoni utcában a Hevesi út felé közlekedett 23 óra 30 perckor Suzuki Swift típusú személyautójával egy 55 éves helyi férfi, amikor figyelmetlensége miatt nekiütközött egy útpadkának, majd nekicsapódott egy oszlopnak. A sofőr nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett a baleset következtében.

A szolgáltban lévő állomány nyolc főt fogott el, akik közül hat személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 15 főt állítottak elő, köztük nyolc személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak. A szonda három esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2018. január 26-án Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az út vége

Büntetőeljárás indul egy 22 éves magyar sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittasan vezettek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 23 ittas, illetve 1 bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 20. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Addig jártak…, míg lebuktak

A tolnai rendőrök elfogták azt a két faddi férfit, akik az elmúlt hónapokban számos tanya- és nyaralótulajdonosnak okoztak bosszúságot azzal, hogy betörtek ingatlanjukba. Ezen kívül Szekszárdon több autóról is loptak el különböző alkatrészeket.