Zala megyei összesítő

2018. 03. 23., p - 08:37
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy férfi és utasa 2018. március 22-én 8 óra 50 perckor a 74 -es főúton Nagykanizsa irányából Zalaegerszeg felé közlekedett Ford Focus típusú személygépkocsival, amikor balról egy szarvas ugrott a gépkocsija elé és elütötte. A baleset során a járművezető és utasa 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Egy nő 13 óra 50 perckor Zalaegerszegen, a Fenyő utca irányából a Kinizsi utca felé közlekedett Nissan Qashqai típusú személygépkocsival, amikor a Kinizsi és Wlassics Gyula utca kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta a jelzőtábla utasításait és összeütközött egy Opel típusú személyautóval. A balesetben az Opel sofőrje és utasa könnyű sérülést szenvedett.

Nagykanizsán egy férfi közlekedett 19 óra 40 perckor segéd-motorkerékpárral az Ady Endre utcában a Szemere utca felé, amikor eddig még tisztázatlan körülmények miatt összeütközött egy személyautóval. A balesetben a férfi nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány négy személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök tíz főt állítottak elő, nyolcat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.