Zala megyei összesítő

2018. 05. 23., sze - 08:24
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel, valamint két anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 53 éves férfi 2018. május 22-én 8 óra 35 perckor Nagykanizsán, a Batthyány úton közlekedett Renault Master típusú teherautójával, amikor a Kisfaludy utca kereszteződésében az „Elsőbbségadás kötelező!” tábla hatálya alatt nekiütközött egy, a védett útvonalon haladó Opel Corsának. Az ütközést követően a Renault egy épület falának, az Opel pedig egy parkoló személyautónak csapódott. A balesetben mindkét sofőr nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

 

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt fogott el, a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök hét személyt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak. A szonda egy esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2018. május 22-én Zala megyében.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1+4

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 50 éves ukrán sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Frissített

A tegnap esti, M5 autópályán történt, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset körülményeit pontosították a helyszíni szemle adatai.

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 29 éves moldáv sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Zéró tolerancia

Éjszakai ellenőrzés mérlege Óbudán: 51 járművezetőből öt bizonyult ittasnak, egy kábítószer hatása alatt állt.