Zala megyei összesítő

2018. 06. 25., h - 09:10
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 18 éves férfi 2018. június 24-én 11 óra 30 perckor Óhídon, a Petőfi utcában személyautójával lesodródott az útról és egy fémkorlátnak ütközött. A balesetben a jármű 16 éves utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

 

Egy 66 éves osztrák férfi 10 óra 30 perckor Nagykanizsán, a Petőfi utcán, a kerékpárúton hirtelen fékezett és elesett. A balesetben a kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

 

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, bűncselekmény elkövetésén érték tetten őket. A zalai járőrök nyolc személyt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. A szonda egy esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az út vége

Büntetőeljárás indul egy 22 éves magyar sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittasan vezettek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 23 ittas, illetve 1 bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 20. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Addig jártak…, míg lebuktak

A tolnai rendőrök elfogták azt a két faddi férfit, akik az elmúlt hónapokban számos tanya- és nyaralótulajdonosnak okoztak bosszúságot azzal, hogy betörtek ingatlanjukba. Ezen kívül Szekszárdon több autóról is loptak el különböző alkatrészeket.