Zala megyei összesítő

2018. 09. 05., sze - 08:35
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel, valamint három anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 9 éves fiú 2018. szeptember 4-én 7 óra 55 perckor Nagykanizsán, a Csengery út 7. szám előtt körültekintés nélkül szaladt ki az útra, ahol egy személyautó sofőrje a takarásból hirtelen felbukkanó gyermeket elütötte. A baleset következtében a kisfiú nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Gellénháza közelében, a bazitai elágazó előtt 15 óra 50 perckor eddig még tisztázatlan körülmények között összeütközött három személygépkocsi. A baleset következtében egy személy nyolc napon túl gyógyuló súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett.

Egy 40 éves férfi 16 óra 55 perckor a 76-os számú főúton közlekedett egy kamionnal Zalaegerszeg irányából Nagykapornak felé, amikor az 50+850-es kilométerszelvénynél megcsúszott a járművel és a vízelvezető árokba csapódott. A baleset során a sofőr könnyebben sérült.

A szolgálatban lévő állomány egy főt fogott el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök öt személyt állítottak elő, köztük egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak. A szonda négy esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2018. szeptember 4-én Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.