Zala megyei összesítő

2018. 11. 10., szo - 08:21
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy súlyos sérüléssel és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Renault Master típusú tehergépkocsival közlekedett egy férfi és utasa 2018. november 9-én 4 óra 55 perckor a 68154-es számú mellékúton, Belezna irányából a 6804-es számú út felé. A ködös időben későn észlelte az útkereszteződést, fékezni kezdett és a vízelvezető árokba csapódott. A balesetben az utas súlyos sérülést szenvedett.

Egy férfi és utasa közlekedett 6 óra 50 perckor Rover típusú személyautóval Zalavár irányából a 7522-es számú mellékút felé, amikor a sofőr két mellékút kereszteződésénél nem a látási- és útviszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét, behajtott a kereszteződésbe, ahol összeütközött egy Citroen típusú teherautóval. A balesetben egy személy súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett.

Honda típusú motorkerékpárral közlekedett egy férfi 12 óra 43 perckor Dobri irányából Kerkaszentkirály felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között megcsúszott és a vízelvezető árokba esett. A balesetben a férfi súlyos sérülést szenvedett.

Kerékpárral közlekedett egy férfi 19 óra körül Zalaegerszegen, a Püspöki Grácián úton a Pintér Máté út felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és egy beton hídnak ütközött. A balesetben a kerékpáros súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány két személyt fogott el, akik közül egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök három főt állítottak elő. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam