Zala megyei összesítő

2021. 02. 14., v - 07:27
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 25 éves helyi férfi közlekedett 2021. február 13-án 19 óra 45 perc körül Nagykanizsán, a Batthyány utcában a Herman Ottó utca irányából egy személygépkocsival. Haladása során a Kisfaludy Sándor utca kereszteződéséhez érve balra, a Kossuth Lajos tér felé szándékozott kanyarodni, de az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget, behaladt a kereszteződésbe, ahol összeütközött a Csengery út irányába közlekedő személygépkocsival. Az ütközés következtében az egyik autó a járdán, míg másik a szemközti forgalmi sávban állt meg. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai rendőrök öt főt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam