Zala vármegyei összefoglaló

2023. 05. 08., h - 09:18
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A hétvégén történt.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 76 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel, valamint 17 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 36 éves nagykanizsai férfi közlekedett személyautóval 2023. május 7-én 11 óra 15 perc körül a 7-es számú főúton, Zalasárszeg irányából Nagyrécse felé. A járművezető a 200-as kilométerszelvényben feltehetőleg elaludt a volán mögött, emiatt áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a szemből érkező személyautóval. A balesetben a vétlen járművezető súlyosan megsérült.

A szolgálatban lévő állomány kettő főt fogott el. A zalai járőrök hét személyt állítottak elő, közülük három személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.