Zala vármegyei összefoglaló

2023. 05. 15., h - 09:16
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A hétvégén történt.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 76 órában öt könnyű sérüléssel, valamint 17 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 29 éves csurgói férfi közlekedett személygépkocsival 2023. május 14-én 14 óra 50 perc körül a 6804-es számú mellékúton Surd felé. A sofőr balra kanyarodás közben nekiütközött egy őt már előző autónak. A balesetben a kanyarodó személyautó árokba csapódott, a járművezető és utasa megsérült.

A szolgálatban lévő állomány kilenc főt fogott el, akik közül öt személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök négy személyt állítottak elő, közülük két személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.