Zala vármegyei összesítő

2023. 06. 14., sze - 08:45
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és négy könnyű sérüléssel, valamint három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 45 éves lovászi férfi motorkerékpárral közlekedett 2023. június 13-án 13 óra 5 perckor a 75-ös számú főúton, Zalatárnok irányából Nova felé, amikor egy őz ugrott a járműve elé. A sofőr elütötte az állatot, ami miatt ő és utasa is leesett a motorról, és mindketten súlyosan megsérültek.

A szolgálatban lévő állomány hat főt fogott el, akik közül egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettőt pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük négy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés két esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.

 

Fokozott ellenőrzés

A Tatabányai Rendőrkapitányság fokozott ellenőrzést tart 2024. május 18-án 12:00 órától május 19-én 24:00 óráig.