Zárt udvarról lopott

2017. 12. 14., cs - 08:53
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Rövid időn belül elfogta a halmajugrai körzeti megbízott a helyi férfit.

Állampolgári bejelentést tett egy halmajugrai lakos a helyi körzeti megbízottnál, miszerint 2017. december 12-én 18 óra és 2017. december 13-án 9 óra között ismeretlen személy eltulajdonította zárt udvaráról a karácsonyi díszvilágító berendezését.

Az adatgyűjtést követően a körzeti megbízott rövid időn belül elfogott egy 20 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

Kihallgatásakor a gyanúsított beismerő vallomást tett, továbbá megtalálták nála az ellopott díszvilágító eszközt, melyet a rendőrök lefoglaltak és visszaadtak tulajdonosának.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság a halmajugrai lakos ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Minden lehetőséget megragadnak

Fejér megyéig sikerült eljutniuk Szerbiából azoknak az illegális migránsoknak, akik egy járműszerelvény alvázára kapaszkodtak fel a sofőr tudta nélkül.

 

Októberben eddig négy illegális migráns Tolnában

A szekszárdi rendőrök egy, magát tunéziai állampolgárnak valló személyt állítottak elő a helyi vasútállomáson megálló vonatról, míg az autópályán három marokkóit igazoltattak a Geresdi pihenőnél a járőrök.

 

Rablás miatt őrizetben

A szolnoki rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt.

 

Fokozott ellenőrzés

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a megye egész területén.