Fejőgép alkatrészt lopott

2014. 09. 04., cs - 09:17
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Sértetlenül kapta vissza az eltulajdonított értéket az állattartó telep vezetője a sellyei rendőröktől.

Egy hoboli férfi tett feljelentést 2014. szeptember 3-án 9 óra 30 perckor a Sellyei Rendőrőrsön, mert a település határában lévő állattartó telepről ismeretlen tettes eltulajdonított egy fejőgép pulzátort.

 

A széles körű adatgyűjtést követően - melynek során a helyszínre érkező rendőrök 12 személyt számoltattak el - a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves férfit előállították, aki mint gyakornok dolgozott az állattartó telepen. A kákicsi fiatalember a feltett kérdésekre elmondta, hogy előző nap munka közben tűnt fel neki az istállóban elhelyezett alkatrész. Azt gondolta, hogy már senkinek sem fog kelleni, ezért azt anyagi haszonszerzés céljából eltulajdonította. A férfi lakásán a pulzátort a rendőrök megtalálták, így az ellopott tárgyat a tulajdonos sértetlenül visszakapta, az okozott kár megtérült.

 

Az alkalmi tolvaj ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt a Siklósi Rendőrkapitányságon eljárást kezdeményeztek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szamurájkardos emberrablás

Megverték és egy karddal megfenyegették, hogy nem hagyhatja el a házat, végül társával kereket tudott oldani. Az egyik támadó azóta is letartóztatásban, míg társa bűnügyi felügyelet alatt van.

 

Jól kikormozták

A Nógrád vármegye útjain az elmúlt héten technikai eszközzel rögzített sebességtúllépések közül kettőt emeltünk ki.