15 sört vallott be

2022. 04. 25., h - 10:02
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tabi rendőrök megállítottak egy gépkocsivezetőt, aki eltiltás hatálya alatt, ittasan közlekedett, ráadásul jogosítványa sohasem volt.

A körzeti megbízottak 2022. április 24-én 0 óra 5 perckor Németsűrűpusztán ellenőriztek egy sofőrt. Megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett, a Kaposvári Járásbíróság eltiltotta a vezetéstől, továbbá felmerült nála az ittas járművezetés gyanúja, ezért további mintavételre állították elő. A férfi az intézkedő rendőröknek bevallotta, hogy indulás előtt 15 doboz sört fogyasztott el. A Siófoki Rendőrkapitányság a 37 éves andocsi férfi ellen az eltiltás és az ittas vezetés miatt bűntető, az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indított.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is felhívja a figyelmet arra, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Az ittas vezetés és a bódító szer hatása alatt történő járművezetés negatív hatással van a közlekedés biztonságára és a vezetés minőségére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.

 

Közösen óvjuk a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Biztosság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.