A piros az tilos!

2022. 05. 19., cs - 10:34
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Tilos jelzésen haladt át több járművezető is Debrecen külterületén. A rendőrök közigazgatási bírságot szabtak ki velük szemben.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 471-es számú főúton tartott ellenőrzést 2022. május 17-én. A rendőrök drón alkalmazásával szűrték ki a jogsértőket, amely során több járművezető is a tilos jelzésen haladt át. Az egyenruhások velük szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

A közlekedésbiztonság javítása, a balesetek megelőzése közös érdek, minden közlekedőt érintő fontos cél. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is kéri a járművezetőket, hogy közlekedjenek szabályosan, türelmesen! Gondolják át, mi lehet a szabálytalanság következménye! Nemcsak rendőri intézkedés, hanem akár súlyos, vagy végzetes kimenetelű közlekedési baleset, amelynek következményeit nem lehet utólag megváltoztatni. Ne veszélyeztessék saját magukat, utasaikat és a közlekedő partnereiket azzal, hogy áthajtanak a tilos jelzésen! Vigyázzanak magukra, családtagjaikra, utasaikra, és legyenek tekintettel közlekedő partnereikre is!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset a 8123-as úton

Zámoly térségében teljes szélességében lezárták a 8123-as számú utat a rendőrök.

 

3 + 19

Embercsempészés gyanúja miatt indul büntetőeljárás az ellen a 37, 33 és 18 éves román férfi ellen, akik 19 embernek nyújtottak segítséget az országhatár illegális átlépésében.