A vétlen autós hagyta cserben a baleset okozóját

2023. 01. 19., cs - 12:31
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kaposvári sofőr nem rendelkezett vezetői engedéllyel, és hogy elkerülje a felelősségre vonást, a törött autóval, leszakadt gumiabronccsal, felnin hajtott hazáig.

Kaposvár belterületén, 2023. január 17-én 20 óra 29 perckor az Árpád út és a Szalay Fruzsina utca kereszteződésében egy autós nem biztosított elsőbbséget a másiknak, amelynek következtében összeütköztek. A baleset során személyi sérülés nem történt, azonban a járművekben tetemes anyagi kár keletkezett. A vétlen sofőr az ütközést követően megállás, illetve az adatainak hátrahagyása nélkül azonnal elhajtott a helyszínről. A 19 éves helyi férfi két órával később önként feladta magát a Kaposvári Rendőrkapitányságon, ahol ellene cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a betörő

Több millió forintot és arany ékszereket lopott egy férfi Szegeden. A rendőrök elfogták.

 

Országos elismerésben részesült

Szommer Attila, A Déli Agrárképző Centrum Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum és Kollégium tanára országos rendőrfőkapitányi jutalmat vehetett át Pedagógusnap alkalmából.

 

Kivonták a forgalomból

A bűnügyi felügyelet hatálya alatt álló férfi új pszichoaktív anyagot árult Kunmadarason, a karcagi nyomozók őrizetbe vették.

 

Körözött autó Röszkén

A Kecskeméti Rendőrkapitányság által keresett kocsit foglaltak le Röszke közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

 

Ki lehet Ő?

A Szigetszentmiklósi nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.