Árokban ért véget a kocsikázás

2022. 10. 12., sze - 14:38
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint a hajdúsámsoni férfi ittasan ült volán mögé, majd balesetet szenvedett.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. október 11-én 21 óra 30 perc körül arról, hogy a 4-es számú főúton közlekedési baleset történt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi közlekedett Apafa felől Debrecen irányába, amikor lehaladt az úttestről. Árokba hajtott, nekiütközött egy fának és többször megpördült az autóval.

Az egyenruhások a helyszínre mentek és alkoholszondát alkalmaztak a sofőrrel szemben, ami pozitív értéket jelzett. A rendőrök előállították, majd járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak vele szemben.

A jármű vezetője rossz döntést hozott mielőtt volán mögé ült, csak a szerencsének köszönheti, hogy nem sérült meg.

Ne a szerencsén múljon!

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbiakra hívja fel a közlekedők figyelmét:

  • Az alkohol már kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat vált ki, melyek nem teszik lehetővé a biztonságos járművezetést.
  • A szeszes ital fogyasztás hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek és a mentalitásban is kedvezőtlen változások történnek.
  • Soha ne üljön ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, amelyet láthatóan ittas személy vezet! Ne engedje meg családtagjának, rokonának, barátjának, ismerősének sem, hogy ittas állapotban vezessen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.