Autóval indult rendőrségi kihallgatásra az eltiltott sofőr

2022. 01. 12., sze - 13:28
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának munkatársai őrizetbe vették a notórius bűnelkövetőt.

 

Még a saját hibájából sem tanult az a 35 éves szabadszállási lakos, aki 2021. december 7-én éjjel egy autóval közlekedett a kiskunsági városban. A férfit igazoltatták a rendőrök, és azonnal kiderült, hogy nincs vezetői engedélye, mert a környező járásbíróságok sorra eltiltották a vezetéstől. A járőrök nem hittek a szemüknek, amikor megszámolták: a sofőr ellen nyolc járművezetéstől eltiltás volt éppen hatályban. Az újabb jogsértés miatt ismét büntetőfeljelentést tettek ellene, az ügyet vizsgáló rendőrtiszt pedig kihallgatásra idézte.

A gyanúsított az idézésnek eleget téve 2022. január 11-én el is indult a rendőrkapitányságra: autóval, amelyet ő vezetett. Pechjére a szolgálatban lévő egyenruhások megállították, majd rövid adategyeztetés után immár őrizetbe is vették.

A nyomozók kezdeményezik a többrendbeli járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetésével gyanúsítható férfi letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feloszlatták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság feloszlatta az Erzsébet hídon szervezett jogellenes gyűlést.

 

5 órán belül elfogták a rablót

A gyanú szerint a 42 éves férfi két alkalommal is pénzt követelt, amit a félelemben lévő sértett átadott. A telefont is elvette az áldozatától. Az oroszlányi rendőrök öt órán belül elfogták az elkövetőt, akit őrizetbe vettek.

 

Megfogva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a cseh sofőr ellen, aki 19 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Ittas volt a sofőr

Véget ért a ma reggel Paksnál történt baleset helyszínelése a 6-os főúton.