Az elmúlt hét közlekedésrendészeti tapasztalatai Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében

2023. 06. 05., h - 10:13
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőrök az elmúlt héten 18 ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból, és több száz olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akik túllépték a megengedett sebességet.

Az elmúlt héten az egyenruhások 18 ittas vezetővel szemben kezdeményeztek eljárást, továbbá 707 gyorshajtót mértek be a vármegye közútjain – melyből 71 sebességtúllépőt a trafibox rögzített –, valamint 8 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy tudatosan tartsák be a közlekedési szabályokat. A közlekedésbiztonsági helyzet további javítása, valamint a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítása érdekében folyamatosan hajtanak végre a rendőrök különböző közlekedésrendészeti akciókat. Az ellenőrzésekkel a rendőrség célja a baleseti kockázat valamint a balesetek számának csökkentése.

…, hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.

 

Többször megszúrta férjét

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.