Az elmúlt hét közlekedésrendészeti eseményei Veszprém megyében

2021. 12. 27., h - 10:03
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök összesen 34 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2021. december 20-án 0 órától 2021. december 26-án 24 óráig összesen 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyekből 2 súlyos, 2 könnyű sérüléssel végződött.
A közúti közlekedési balesetekben 2 ember sérült meg súlyosan, további 2 személy könnyebben. A fenti időszakban 30 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.
A héten a Veszprém megyei rendőrök összesen 9 olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akiknél felmerült az ittasság gyanúja, köztük kettő sofőr balesetet okozott.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Több kiló droggal fogták el

A Nagykanizsa Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 55 éves férfival szemben jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntette miatt.

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Súlyos balesetet okozott Budapesten

A sofőrnek nem volt jogosítványa, az autó nem rendelkezett forgalmi engedéllyel, és az utastérben nem volt gyerekülés sem; egy másfél éves kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.