Az elmúlt hét közlekedésrendészeti eseményei Veszprém megyében

2022. 05. 16., h - 11:30
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök összesen 43 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2022. május 9-én 00:00 órától 2022. május 15-én 24 óráig összesen 13 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyekből 6 súlyos, 7 pedig könnyű sérüléssel végződött. 
A közúti közlekedési balesetekben 7 ember sérült meg súlyosan, további 11 fő könnyebben. A fenti időszakban 30 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.
A héten a Veszprém megyei rendőrök összesen 9 olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akiknél felmerült az ittasság gyanúja, közülük egy sofőr balesetet okozott.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Célkörben

A Pest vármegyei célkörözési nyomozók kopogtattak be egy zuglói panzió szobájába, ahol elfogtak egy többszörösen körözött férfit.

 

Meggyanúsítva

A nagykőrösi rendőrök azonosították és elfogták azt a 31 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint egy italdiszkontba járt rendszeresen, -nem vásárlási célzattal.

 

"Munkaruhája" buktatta le

Több bűncselekményt is ugyanabban az öltözetben hajthatott végre az a férfi, akit most őrizetbe vettek a XIII. kerületi rendőrök.

 

Elfogadhatatlan kockázatot vállaltak

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhárom ittas, illetve egy bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év huszonkettedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.