Az elmúlt hét közlekedésrendészeti eseményei Veszprém megyében

2022. 07. 04., h - 09:43
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök összesen 54 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2022. június 27-én 0 órától 2022. július 3-án 24 óráig összesen 19 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyekből 1 halálos kimenetelű volt, 8 súlyos, 10 pedig könnyű sérüléssel végződött. 
A közúti közlekedési balesetekben 1 ember elhunyt, 9 személy sérült meg súlyosan, további 18 fő könnyebben. A fenti időszakban 35 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A héten a Veszprém megyei rendőrök összesen 10 olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akiknél felmerült az ittasság gyanúja, közülük egy sofőr balesetet okozott. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.