Bajba jutott kamionosnak segítettek

2020. 03. 12., cs - 14:01
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A hajdú-bihari rendőrök az M35-ös autópályán segítettek biztonságosan kicserélni a kerekét egy kamionnak.

A Hajdúböszörményi Autópálya Alosztály járőrei 2020. március 10-én 14 óra körül az M35-ös autópályán ellenőrizték a közlekedőket. A rendőrök haladásuk során észrevették, hogy a 24. kilométerszelvényben egy kamion a leállósávban vesztegel. Megálltak az teherautó mögött és bekapcsolták a szolgálati gépkocsi megkülönböztető fényjelzését. A bajba jutott kamiont egy török férfi vezette, aki elmondta a járőröknek, hogy menet közben defektet kapott a gépjárműve. A rendőrök segítettek a kerék biztonságos kicserélésében, így a kamionos folytatni tudta az előtte álló hosszú utat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.