Bajba jutott kamionosnak segítettek

2020. 03. 12., cs - 14:01
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A hajdú-bihari rendőrök az M35-ös autópályán segítettek biztonságosan kicserélni a kerekét egy kamionnak.

A Hajdúböszörményi Autópálya Alosztály járőrei 2020. március 10-én 14 óra körül az M35-ös autópályán ellenőrizték a közlekedőket. A rendőrök haladásuk során észrevették, hogy a 24. kilométerszelvényben egy kamion a leállósávban vesztegel. Megálltak az teherautó mögött és bekapcsolták a szolgálati gépkocsi megkülönböztető fényjelzését. A bajba jutott kamiont egy török férfi vezette, aki elmondta a járőröknek, hogy menet közben defektet kapott a gépjárműve. A rendőrök segítettek a kerék biztonságos kicserélésében, így a kamionos folytatni tudta az előtte álló hosszú utat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai riasztó

A készenléti rendőrök előbb elfogták a gépkocsifeltörőt, mint ahogy az autó tulajdonosa észlelte volna a bűncselekményt.

 

Jelentkezzen, ha látta a balesetet!

A székesfehérvári rendőrök egy közúti közlekedési baleset részesének és szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét.

 

Emberölés miatt körözték

Emberölés bűntett elkövetése miatt körözött férfit fogtak el a rendőrök Röszke Autópálya Határátkelőhelyen.

 

Pedig épp csak 18

Két békés jászárokszállási lakost rabolt ki egy férfi. A jászsági nyomozók őrizetbe vették az agresszív fiatalt.

 

Sólyalopás

Egy kunszentmártoni férfi úgy gondolta, hogy egy csónakszállító utánfutó ellopásából tesz szert pénzre. El is kezdte az eszköz átalakítását, azonban befejezni már nem tudta, mert a helyi nyomozók elfogták.