Baleset a 47-es főúton

2023. 02. 05., v - 08:20
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kútvölgy közelében terelésre számítsanak!

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. február 5-én 7 óra 20 perc körül a 47. számú főúton, Kútvölgy közelében egy gépkocsi balesetet szenvedett, amelynek következtében egy személy megsérült.

A baleset helyszínelésének és a műszaki mentés idejére a főutat mindkét irányba lezárták a rendőrök, a forgalmat Kútvölgy településen át terelik.

Kérjük, fokozott óvatossággal és türelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.