Baleset az M1-es autópályán

2023. 05. 23., k - 12:24
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Tatabánya térségében egy tehergépkocsi hátulról nekiment egy rendőrautónak, ami összeütközött egy másik járművel, amiben egy embercsempész és 10 illegális migráns utazott.

A rendőrök a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Székesfehérvári Osztály jelzése alapján az M1-es autópályán, az 52-es kilométerszelvényben akartak megállítani egy lengyel honosságú személygépkocsit 2023. május 23-án délelőtt. Az egyenruhások elkezdték a jármű követését, eközben az egyik járőrautóba hátulról nekiütközött egy magyar honosságú tehergépjármű. Emiatt a szolgálati gépkocsi hátulról nekiütközött az előtte haladó, és megállítani kívánt gépkocsinak, amiben a sofőrön kívül 10 illegális migráns utazott. A balesetben személyi sérülés nem történt, de mindhárom érintett gépjármű műszaki mentésre szorul. Jelenleg az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, az 52-es kilométerszelvényben csak a belső sávon halad a forgalom.

A járőrök az embercsempészt és az illegális migránsokat a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányságra előállítják.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.

 

Többször megszúrta férjét

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.