Baleset az M5-ös autópályán

2023. 02. 22., sze - 07:45
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Három autó ütközött össze a Budapest felé vezető oldalon.

Eddig tisztázatlan körülmények között három személyautó ütközött össze 2023. február 22-én 7 óra 15 perc körül az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 15-ös kilométerszelvénynél. A rendelkezésre álló adatok szerint a baleset során személyi sérülés történt.

A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeznek. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon a járművezetőknek torlódásra kell számítani.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.