Balesetet okozott

2022. 09. 21., sze - 10:23
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott a 26 éves járművezetőnél, akit a rendőrök őrizetbe vettek. Ellene büntető, valamint szabálysértési eljárás indult.

A komáromi rendőrök szeptember 20-án délután Banán intézkedtek egy 26 éves férfival szemben, aki személyi sérüléssel járó balesetet okozott. A járőrök megállapították, hogy a bábolnai lakos nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A ruházatában kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök. A férfit előállították, a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott. A járművezető ellen kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, továbbá a baleset okozása miatt szabálysértési eljárás. A rendőrök a férfit az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.