Balesetet okozott

2022. 09. 21., sze - 10:23
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott a 26 éves járművezetőnél, akit a rendőrök őrizetbe vettek. Ellene büntető, valamint szabálysértési eljárás indult.

A komáromi rendőrök szeptember 20-án délután Banán intézkedtek egy 26 éves férfival szemben, aki személyi sérüléssel járó balesetet okozott. A járőrök megállapították, hogy a bábolnai lakos nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A ruházatában kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök. A férfit előállították, a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott. A járművezető ellen kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, továbbá a baleset okozása miatt szabálysértési eljárás. A rendőrök a férfit az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harmincnyolcadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Mínusz két autótolvaj

A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot. A gyanúsítottakat azóta letartóztatta a bíróság.

 

Mentés a Dunából

Egy járókelő és a budapesti vízirendőrök gyors segítsége ezúttal is életet mentett.