Balesetet okozott

2019. 03. 24., v - 06:00
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A járművezetővel szemben a Tatabányai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot.

Súlyos sérüléssel járó balesetet okozott egy 35 éves oroszlányi férfi 2018. augusztus 27-én. Sz. Zsolt Opel típusú gépkocsijával közlekedett Oroszlány irányából Környe felé. Közlekedése során egy vele azonos irányba haladó jármű előzésébe kezdett, amelynek során elvesztette uralmát a járműve felett és nekiütközött az előzött Nissan típusú autónak. Az ütközés következtében mindkét jármű letért az útról és az árokba borult. A balesetben a részes gépjárművet vezető 69 éves nő könnyű, míg 80 éves utasa súlyos sérüléseket szenvedett. Az okozó járművezetővel szemben közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tatabányai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

2

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szamurájkardos emberrablás

Megverték és egy karddal megfenyegették, hogy nem hagyhatja el a házat, végül társával kereket tudott oldani. Az egyik támadó azóta is letartóztatásban, míg társa bűnügyi felügyelet alatt van.

 

Jól kikormozták

A Nógrád vármegye útjain az elmúlt héten technikai eszközzel rögzített sebességtúllépések közül kettőt emeltünk ki.