Balesetet okozott, majd elhajtott

2019. 03. 03., v - 07:00
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Tatabányai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy 64 éves helyi férfi tehergépkocsival közlekedett 2018. szeptember 26-án délután Bokodon. A férfi a Fő út és a Petőfi utca kereszteződésénél balra kívánt kanyarodni, amikor nem biztosított elsőbbséget egy egyenesen haladó Opel típusú személygépkocsinak, amivel összeütközött. Az okozó személygépkocsi vezetője adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről. A tatabányai rendőrök adatgyűjtést folytattak az ismeretlen járművezető azonosítása érdekében, akit még aznap intézkedés alá vontak. Kiderült, hogy a sofőr ittasan vezetett, amikor bekövetkezett a baleset, ezért ellene cserbenhagyás vétség és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt is eljárás indult.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tatabányai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

 

21


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.