Befejezték a helyszínelést Vecsésen

2017. 04. 29., szo - 03:23
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy nő életét vesztette, amikor a többsávos úton át akart kelni és egy autó elgázolta.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, egy személygépkocsi elgázolt egy gyalogost 2017. április 29-én 0 óra 2 perckor a 4-es számú főút 19500-as méterszelvényében, Vecsés belterületén.

A baleset következtében a 45 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a helyszínelést befejezték, a főút forgalma 3 óra 20 perctől ismét zavartalanul halad.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.