Bódultan és jogosítvány nélkül vezetett a férfi, több autót is összetört

2021. 05. 19., sze - 12:14
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök rövid időn belül elfogták az elkövetőt, majd őrizetbe vették.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget arról, hogy fia engedély nélkül elvitte a bejelentő autóját, majd azt összetört állapotban vitte vissza. Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy 2021. május 18-án 1 óra 31 perckor a 21 éves várpalotai lakos a bejelentő személygépkocsijával közlekedve nyolc parkoló autónak ütközött neki Várpalota belvárosában. 

A férfit a rendőrök elfogták, a Várpalotai Rendőrkapitányságra előállították, és a bódító hatású szer fogyasztásának bizonyítása érdekében mintavételre vitték. A 21 éves elkövető nem rendelkezik jogosítvánnyal sem, ezért engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök.

A férfi ellen engedély nélküli vezetés, közlekedési baleset okozása és a kijárási korlátozás megszegése miatt szabálysértési, míg a járművezetés bódult állapotban vétség elkövetése miatt pedig büntetőeljárás indult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Több kiló droggal fogták el

A Nagykanizsa Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 55 éves férfival szemben jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntette miatt.

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Súlyos balesetet okozott Budapesten

A sofőrnek nem volt jogosítványa, az autó nem rendelkezett forgalmi engedéllyel, és az utastérben nem volt gyerekülés sem; egy másfél éves kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.