Borzasztó érzés belegondolni

2024. 04. 04., cs - 12:25
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Ittasan vezetett, lehajtott az út melletti kerékpárútra, letarolt egy fakerítést, amely a bicikliutat a bokortól választotta el, és kiütött két táblát egy autós Dévaványán. Óriási szerencsének tartja, hogy éppen nem volt ott gyalogos vagy biciklis. A rendőrség vádemelést javasol ellene.

Két közlekedési táblának és kerítésnek ütközött egy autós 2024. január 17-én késő délután Dévaványán. A férfi egyedül volt a kocsiban, a baleset miatt könnyű sérüléseket szenvedett. Kiderült, hogy ittasan vezetett, és nem is vitatta, hogy emiatt nem volt ura a helyzetnek. Munka után hazafelé menet vett magának vodkát és sört, amit otthon még az udvaron megivott, de rájött, hogy nem tud mit vacsorázni. Beült az autóba, ami ráadásul nem is az övé volt, hanem a munkahelyén kapta használatra, és elment a boltba. Visszafelé a Kisújszállási és a Szeghalmi utca kereszteződésében egy jobb kanyart nem tudott bevenni. Először egy zebrára figyelmeztető táblának hajtott, majd az út melletti kerékpárút kerítésének csapódott, végül egy másik tábla állította meg. A kihallgatásán tudatosult benne, mi lett volna, ha éppen akkor gyalogos vagy biciklis halad ott. Azt mondta, borzasztó érzés még belegondolni is, hogy bárkit elüthetett volna.

A Szarvasi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított a férfi ellen, és a napokban lezárt nyomozás iratait vádemelést javaslattal elküldték az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a betörő

Több millió forintot és arany ékszereket lopott egy férfi Szegeden. A rendőrök elfogták.

 

Országos elismerésben részesült

Szommer Attila, A Déli Agrárképző Centrum Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum és Kollégium tanára országos rendőrfőkapitányi jutalmat vehetett át Pedagógusnap alkalmából.

 

Kivonták a forgalomból

A bűnügyi felügyelet hatálya alatt álló férfi új pszichoaktív anyagot árult Kunmadarason, a karcagi nyomozók őrizetbe vették.

 

Körözött autó Röszkén

A Kecskeméti Rendőrkapitányság által keresett kocsit foglaltak le Röszke közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

 

Ki lehet Ő?

A Szigetszentmiklósi nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.