Ceglédi család a nyertes

2023. 06. 06., k - 13:18
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Akik a közlekedik a család országos döntőjében képviselhetik Pest vármegyét.

A Pest Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottságának munkatársai 2023. június 3-án, Cegléden rendezték meg a verseny megyei döntőjét, ahol 10 család szállt ringbe az értékes nyereményekért.

A megmérettetés több helyszínen zajlott. A résztvevőknek közlekedésbiztonsággal kapcsolatos állomásokon kellett bizonyítaniuk tudásukat, elsőként a biztonsági övvel kapcsolatos kvízben, majd valamennyien a KRESZ, elméleti ismereteiről adtak számot, végezetül a gyakorlati feladatok megoldása következett.

A család gyermek és egyik felnőtt tagjának ügyességi kerékpáros pályán kellett róni a köröket, a szülők együttes erővel autós ügyességi és városi vezetési ismereteikről adtak számot, kikapcsolódásként pedig jöhetett a rendőrségi activity. A Magyar Vöröskereszt Pest Vármegyei Igazgatósága is készült, a versenyzőknek egy élethű szituációnál, egészségügyi ismeretekből kellett helytállniuk.

A zsűri értékelte a csapatok eredményeit és felállította a végső sorrendet. A végeredmény szerint harmadik helyezett az erdőkertesi László család lett, az ezüstérmet a veresegyházi Petrik család vihette haza.

Pest vármegyét idén a ceglédi Mikus család képviselheti, akiknek első kézből Dr. Gyetvai Tibor r. ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes gratulált.

A szeptember eleji országos döntőre kívánunk nekik hasonló sikereket! Hajrá, hajrá!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kihasználta a helyzetet

Lezárult a nyomozás annak a nőnek az ügyében, aki nem leadta, hanem eltette azt a pénztárcát, amit egy kiskundorozsmai boltban talált.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.