Csak kilépésre használható a Kübekháza közúti határátkelőhely

2022. 07. 23., szo - 12:37
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kilépés gyorsítása érdekében 2022. július 23-án 12 órától 16 óráig csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a Kübekháza közúti határátkelőhelyet. A belépő forgalom itt szünetel.

A dinamikusan megnövekedett forgalom gördülékenyebb kezelése érdekében 2022. július 23-án 12 órától 16 óráig csak a kilépő forgalom használhatja a Kübekháza közúti határátkelőhelyet. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint szerb társszerveinek célja, hogy a kilépő forgalmi sávok számát tovább növelve, csökkentse a várakozási időt Kübekházán. A belépő utasok a Tiszasziget közúti határátkelőhelyet, illetve a Röszke autópálya-határátkelőhelyet is használhatják.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a rendőrség Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.