Csapatversenyben I. helyezést értek el a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai

2022. 09. 23., p - 10:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A XI. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti versenyen az ország legjobb motoros- és gépkocsizó járőrei, valamint karos forgalomirányítói vettek részt.

A Komárom-Esztergom megyében megrendezett háromnapos vetélkedésen motoros járőr kategóriában 3. helyezést ért el Ispán Ákos r. törzszászlós Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság motoros járőre.

A tatai Gottwald Hotelben 2022. szeptember 22-én megtartott eredményhirdetésen Óberling József r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, az Országos Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály vezetője, Jámbor István r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, az Országos Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Szakirányító Osztály vezetője, Farkas Gábor r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Milus Gábor r. ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese adta át a csapatverseny legjobbjainak - Somogyi Péter rendőr főtörzsőrmesternek, Jaksics Tamás rendőr törzszászlósnak és Ispán Ákos rendőr törzszászlósnak - járó díjakat.   

A rendőrök felkészítésében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztály vezetője, Sövényi Attila rendőr alezredes nyújtott segítséget. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendszámtáblát loptak

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két kisteleki és egy csongrádi férfi ellen, akik egy Felgyőnél balesetet szenvedett személyautó rendszámtábláját ellopták.

 

Lezárt akta: megmenthette volna az öv

Sorsára hagyta balesetes autója alá szorult utasát, majd hazabotorkált tavaly novemberben - a gyanú szerint - az a sofőr, aki ellen a napokban fejezték be a vizsgálatot a Pest megyei közlekedésrendészek. Az OSSZA(D)! 3. című videó az ilyen és hasonló balesetek megelőzéséért készült!