Drón segítségével szűrték ki a szabálysértőket

2022. 02. 07., h - 14:31
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az M7-es autópálya zalai szakaszát ellenőrizték a rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi-Technikai Osztállyal együttműködve a korábbiakhoz hasonlóan 2022. február 3-án ismét célzott akciót hajtottak végre az M7-es autópálya zalai szakaszán, a közlekedésbiztonság javításának érdekében, melynek célja elsősorban a közúti közlekedési balesetek megelőzése, és a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása volt. A rendőrök többek között kiemelten a követési távolság figyelmen kívül hagyását, valamint a nehéz tehergépkocsikra vonatkozó előzési szabályok betartását ellenőrizték. Az akció során az egyenruhások 11 fővel szemben intézkedtek, 10 helyszíni bírságot szabtak ki, valamint 1 esetben szabálysértési eljárás lefolytatásáról intézkedtek.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat, egymásra odafigyelve közlekedjenek, saját maguk és a többi közlekedő biztonságának megőrzése érdekében!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.