Duplázott a sofőr

2022. 10. 07., p - 10:50
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kapuvári rendőrök egy ittas állapotban lévő homokszentgyörgyi gépkocsivezetőt fogtak el, akit korábban a bíróság azért tiltott el a vezetéstől, mert alkoholos állapotban vezette autóját.

Egy 30 éves fiatalember személygépkocsival közlekedett Kapuváron, a Kisfaludy soron 2022. október 6-án 0 óra 20 perckor, amikor a rendőrök közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából megállították. Az igazoltatás során az egyenruhások a sofőrrel szemben alkoholtesztet végeztek, amely pozitív eredményt mutatott. A férfi ellenőrzése során kiderült, hogy a Kaposvári Járásbíróság – ittas járművezetés elkövetése miatt – a vezetéstől eltiltotta, jogosítvánnyal nem rendelkezik.

A járőrök a gépjárművezetőt elfogták és a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol őt a nyomozók járművezetés eltiltás hatálya alatt bűntette, illetve ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a tolvaj

Besurrant egy férfi Szegeden egy lakásba, ahonnan televíziót, mobiltelefonokat és laptopot is lopott. A rendőrök elfogták.