Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt intézkedtek a rendőrök

2020. 02. 27., cs - 10:51
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Nyíregyházán vonták intézkedés alá a körözött rendszámmal felszerelt gépkocsit.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai vontak intézkedés alá 2020. február 26-án Nyíregyházán egy személygépkocsival közlekedő járművezetőt. A rendőrök megállapították, hogy a jármű nem rendelkezik forgalmi engedéllyel, az alvázszáma pedig egy másik, ugyanolyan típusú gépkocsihoz tartozik és az ellenőrzött jármű Magyarországon nincs forgalom helyezve. A gépkocsi elől nem volt hatósági jelzéssel ellátva, a hátul elhelyezett rendszám pedig körözés alatt állt. A rendőrök a járművezetőt egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bombariadóval fenyegetőt

A részeg embert nem engedték buszra szállni a XIII. kerületben, ezért fenyegette meg a közlekedési vállalatot. A budapesti rendőrök a férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.

 

Menekült

Ceglédtől Üllőig követtek és próbáltak megállítani a rendőrök egy teherautót, amely száguldozva akarta elkerülni az intézkedést. Nekiment egy rendőrautónak is, végül egy árokba csapódott. A raktérben 20 migráns tartózkodott.