Elhajtott, de kiderült

2023. 01. 20., p - 09:44
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tamási rendőrök előállították azt a 25 éves értényi férfit, aki Fürged térségében előbb balesetet okozott, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről. A cserbenhagyót már ki is hallgatták gyanúsítottként.

Egy fürgedi férfi tett bejelentést 2023. január 19-én a délelőtti órákban, mert a Tamásit Fürgeddel összekötő úton a vele szemben közlekedő – ismeretlen forgalmi rendszámú – autóssal összeért a visszapillantótükrük. A sofőr elmondása szerint az ő kocsijának visszapillantó tükre becsapódott, mely kitörte az oldalablakot is, az üvegszilánkok pedig az ölébe hullottak. A bejelentő elmondta, hogy ő megállt, de a másik autós lassítás nélkül elhajtott a baleset helyszínéről. A helyszínelés közben sikerült azonosítani a cserbenhagyót, egy 25 éves értényi férfit, akinek a kocsijáról szintén letörött a visszapillantótükör. 

kép


A rendőrök a sofőrt elő is állították, és gyanúsítottként hallgatták ki cserbenhagyás vétség elkövetése miatt. A baleset körülményeit a Tamási Rendőrkapitányságon vizsgálják tovább.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrt zaklattak

A rendőrök elfogták azt a két pécsi férfit, akik szidalmaztak és fenyegettek egy szolgálaton kívüli rendőrt.

 

Fókuszban az ittas sofőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhat ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év tizenegyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.