Ellenőrzés a vasúti átjáróknál

2022. 05. 10., k - 08:48
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kunszentmártoni rendőrök és a MÁV Zrt. munkatársai közösen ellenőriztek a rendőrkapitányság illetékességi területén.

A vasúti átjárókban történő balesetek megelőzése céljából a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság rendőrei közös ellenőrzést végeztek 2022. május 6-án a MÁV Zrt. munkatársaival a kapitányság illetékességi területén lévő vasúti átjárókban. A közlekedési akció során egy esetben került sor közigazgatási bírság kiszabására, mert a sofőr a tilos jelzés ellenére áthajtott a vasúti átjárón. A szabályszegő gépkocsivezető 50.000 forint közigazgatási bírságot, valamint 8 büntetőpontot kapott.

Az akcióban résztvevők felhívták az ellenőrzött gépjárművezetők figyelmét a vasúti átjárón történő szabályos áthaladásra, amiről szórólapokat is osztottak a sofőröknek.       

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.