Elsőbbség meg nem adása miatt következett be a tragédia

2024. 01. 10., sze - 10:24
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a Püspökladány külterületén történt halálos baleset vizsgálatát.

Egy román állampolgár közlekedett személyautójával Karcag felől Püspökladány felé 2023. június 1-jén délelőtt. A férfi a 4-es és 42-es főút kereszteződésében figyelmen kívül hagyta az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” táblát, és nekiütközött egy másik autónak. A baleset következtében egy nő a helyszínen életét vesztette, ketten súlyosan megsérültek. A rendőrök a 68 éves sofőrt halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt hallgatták ki, beismerő vallomást tett.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat megküldte az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.