Eltiltották, mégis vezetett

2019. 10. 18., p - 09:11
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság bíróság elé állította azt a nőt, aki engedély nélkül vezetett járművet.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei 2019. október 17-én hajnalban Oroszlányban, a Rákóczi Ferenc úton megállítottak egy személygépkocsival közlekedő csákvári nőt. Az iratok ellenőrzése során derült ki, hogy a gépjármű nem rendelkezik kötelező felelősségbiztosítással és a sofőr vezetői engedélyének az orvosi érvényessége lejárt, valamint az is, hogy a Székesfehérvári Járási Hivatal a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a nőt előállították, őrizetbe vették, és még aznap bíróság elé állították.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Lecserélte a rendszámtáblát

A debreceni nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 40 éves férfit.