Eltiltották mégis vezetett

2021. 12. 04., szo - 08:48
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Eltiltás hatálya alatt vezetett az a 38 éves sofőr, aki a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy férfit Tatán.

A járőrök 2021. december 3-án délután közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek Tatán. A rendelkezésre álló adatok alapján 14 óra körül egy szomódi lakos személygépkocsival a Május 1. úton közlekedett. Haladása során a kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez érve, a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére nem állt meg és nem biztosított elsőbbséget a jobbról áthaladó gyalogosnak, akit elgázolt. Az ütközést követően az autót jobbra kormányozva letért az útról és a járdán áthaladva egy fának ütközött. A baleset során a 19 éves gyalogos megsérült. Az intézkedő rendőrök az iratokból megállapították, hogy a sofőrt korábban a járművezetéstől eltiltották.  A 38 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

1

0


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1 + 16

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 54 éves német sofőr ellen, aki 16 embernek nyújtott segítséget az országhatár tiltott átlépésében.

 

1+14

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 28 éves bosnyák sofőr ellen, aki 14 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.