Figyelmesebben!

2023. 02. 07., k - 10:19
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök fedélzeti kamerája két súlyos szabálysértést is rögzített a napokban.

A Debreceni Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2023. január 30-án a Szabó Pál utcán közlekedtek, amikor a Skalnitzky utcából kihajtott eléjük egy személyautó. Az egyenruhások megállították, majd helyszíni bírságot szabtak ki vele szemben.

A sokat látott járőröket is meglepte egy kisteherautó vezetője 2023. február 2-án a Wesselényi és Vágóhíd utcák kereszteződésében. A férfi a piros lámpánál várakozott, majd a tilos jelzés ellenére egyszercsak áthajtott az úttesten. A jármű vezetője 50 ezer forint közigazgatási bírságot és nyolc büntetőpontot gyűjtött be a figyelmetlensége miatt.

A biztonságos közlekedés és a balesetek megelőzése mindannyiunk közös érdeke. Ne kockáztassuk se a saját, sem pedig mások életét vagy testi épségét!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Célkörben

A Pest vármegyei célkörözési nyomozók kopogtattak be egy zuglói panzió szobájába, ahol elfogtak egy többszörösen körözött férfit.

 

Meggyanúsítva

A nagykőrösi rendőrök azonosították és elfogták azt a 31 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint egy italdiszkontba járt rendszeresen, -nem vásárlási célzattal.

 

"Munkaruhája" buktatta le

Több bűncselekményt is ugyanabban az öltözetben hajthatott végre az a férfi, akit most őrizetbe vettek a XIII. kerületi rendőrök.

 

Elfogadhatatlan kockázatot vállaltak

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhárom ittas, illetve egy bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év huszonkettedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.