Finn módszerrel ellenőriztek Nyírbátorban

2022. 12. 01., cs - 12:28
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök közel 200 járművezetőt ellenőriztek, közülük egy bizonyult ittasnak.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság és a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség munkatársai finn módszerrel végeztek ittasság-ellenőrzést Nyírbátorban, 2022. november 28-án. A rendőrök közel 200 járművezetőt ellenőriztek, közülük egy bizonyult ittasnak, akivel szemben–a vezetői engedély helyszíni elvétele mellett- járművezetés ittas állapotban vétség miatt indítottak büntetőeljárást.

Az ellenőrzésekkel a rendőrség a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelését és a közúti közlekedési balesetek számának csökkentését célozza.

Kérjük, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be. Ne feledjék, a sebességtúllépés és az ittas járművezetés a legfőbb baleseti okok közé tartoznak, a passzív biztonsági eszközök pedig életet menthetnek! Ne feledjék, megfelelő körültekintéssel, és a sebesség helyes megválasztásával a közúti tragédiák megelőzhetők.

hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Holttestet találtak Szegeden

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy holttestet találtak Szegeden. A nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.