Fokozott ellenőrzés

2024. 03. 25., h - 09:32
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Nagykőrösön és Dunaharasztiban is akcióztak a Pest vármegyei rendőrök. Cél a balesetek/jogsértések megelőzése, megszakítása és felderítése volt.

Éber szemek pásztázták az utakat március 20-án a településeken, az egyenruhások akciójukhoz drónt is bevetettek.

Nagykőrösön három óra alatt összesen 14 szabálytalanul előzőt, 9 elsőbbségi szabályt megszegőt, 6 biztonsági öv használatának elmulasztását, valamint 2 mobiltelefonnal a kezében közlekedőt kaptak el, egy embert előállítottak, akit korábban a bíróság eltiltott a járművezetéstől.

Dunaharasztiban is akadt szép számmal jogsértő cselekmény, 30 közlekedési szabályszegővel szemben intézkedtek a rendőrök, egy körözött férfit is találtak, őt előállították.

10 gyorshajtót szűrtek ki a forgalomból, a képzeletbeli dobogó első fokán az az autós áll, aki a lakott területen belül a megengedett 50 km/h helyett 110-el száguldozott.

A demonstratív rendőri jelenlét, a közlekedők jogkövető magatartásra való ösztönzésére, valamint a szabályszegők kiszűrése folyamatos feladata a hatóságnak. Pest vármegye területén különböző helyszíneken, visszatérően számíthatnak a közlekedők hasonló jellegű ellenőrzésekre.

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.