Fokozott ellenőrzés

2022. 12. 06., k - 07:48
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Monor térségében a jogsértések megelőzéséért, megszakításáért, felderítéséért, és a baleset-megelőzéséért.

A Monori Rendőrkapitányság vezetője a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30. § alapján, valamint a rendőrség szolgálati szabályzatáról szóló 30/2011. (XI. 22.) BM rendelet 26. §-ában biztosított jogkörénél fogva fokozott ellenőrzést rendelt el illetékességi területükre.

A 2022. december 7-én 6 órától 2022. december 7-én 18 óráig tartó fokozott ellenőrzés érinti  Bénye, Csévharaszt, Ecser, Gomba, Gyömrő, Káva, Maglód, Monor, Monorierdő, Nyáregyháza, Pánd, Péteri, Pilis, Üllő, Vasad, valamint Vecsés települések közigazgatási területét, illetve az M0 autóút alacskai pihenőhelyeit, és az M4 autóút Gerje-Pilis pihenőhelyeit.

A fokozott ellenőrzés célja a jogsértő cselekmények megelőzése, megszakítása, illetve felderítése, valamint a közlekedési szabályok betartásának ellenőrzése, a közúti közlekedési balesetek megelőzése.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Összehangolva

A Jász-Nagykun-Szolnok, valamint a Pest vármegyei rendőrök juttattak haza egy otthonától távol rekedt, látássérült férfit.

 

Ismét járható az 55-ös főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Mórahalom közelében, ahol korábban halálos baleset miatt volt teljes útlezárás.