Folyamatos közlekedési akciók Veszprém megyében - fókuszban a piros jelzésen áthaladók

2022. 10. 18., k - 12:56
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A hétvégi ellenőrzések alkalmával ismét drón is segítette az egyenruhások munkáját.

Folyamatosak a közlekedésrendészeti akciók a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a szabályszegő járművezetők kiszűrése érdekében. Az egyenruhások célja az ellenőrzésekkel, hogy felhívják a figyelmet a közlekedési szabályok betartásának fontosságára, ezáltal csökkentve a balesetek bekövetkezésének kockázatát.

A rendőrök az elmúlt hévégén a 71-es számú főútvonalon, Balatonalmádiban is tartottak ellenőrzést, melynek során drón segítségével sikerült lencsevégre kapni a szabályszegő sofőröket. A járművezetők a fényjelző készülék tilos jelzésének ellenére hajtottak át a kereszteződésen. Az egyenruhások a jogsértéseket követően azonnal megállították az autók vezetőjét és intézkedtek velük szemben.

Ne feledjék, hogy az utak biztonságáért, és a balesetek elkerüléséért a legtöbbet mi magunk, a közlekedők tehetünk azzal, hogy a szabályokat betartva, türelmesen, egymásra odafigyelve, toleranciát és empátiát mutatva veszünk részt a közlekedésben!

... hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.