Fontos a követési távolság betartása!

2023. 03. 30., cs - 11:25
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési baleset történt Sopronkövesd külterületén, mert a járművezető helytelenül választotta meg a követési távolságot.

Egy 23 éves újkéri férfi közlekedett személygépkocsijával a 84-es számú főúton Sopronkövesd külterületén Lövő felől Nagycenk irányába 2023. március 29-én 6 óra 15 perckor. Haladása során a követési távolságot nem megfelelően választotta meg az előtte haladó, forgalmi okból megálló Chevrolet típusú gépjármű mögött, és nekicsapódott. Ezt követően a Chevrolet az ütközés erejétől az előtte balra kanyarodni szándékozó Opel típusú személygépjármű hátuljának csúszott.

1

2

A baleset során az okozó fiatalember megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

3

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy forgalomban történő lassúbb haladás mellett fontos a követési távolság helyes megválasztása! A biztonságos közlekedés érdekében az előttünk haladótól tartsunk mindig akkora távolságot, hogy járművünkkel annak hirtelen fékezése esetén is meg tudjunk állni!

 …hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.