Gyalogost gázolt a kerékpáros

2022. 09. 28., sze - 07:49
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy mozgásában korlátozott idős nő sérült a balesetben.

A rendőrségre 2022. szeptember 27-én 18 óra 30 perc körül bejelentés érkezett, amely szerint Győrújbaráton, a Fő utcában közlekedési baleset történt. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy egy 13 éves győri fiú közlekedett biciklijével a Fő utca mellett kiépített, közúti jelzőtáblával ellátott gyalogos- és kerékpárúton a Veres Péter utca felől a Gárdonyi utca irányába.

Haladása során – vélhetően figyelmetlensége miatt – neki ütközött az előtte, egy járást segítő eszközt tolva, gyalogosan közlekedő idős asszonynak, amelynek következtében mindketten az útra estek.

A balesetben a 88 éves hölgy megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy akár egy kisebb szabálytalanság, hiba miatt pillanatok alatt súlyos baleset is történhet, amelyet utóbb nem lehet meg nem történtté tenni.

Kérjük az úton lévőket, közlekedjenek figyelmesen, szabályosan, óvatosan! Vigyázzanak magukra és legyenek tekintettel közlekedő partnereikre is!

 …hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.